Creiem que aquest canal ens permet que la comercialització sigui més personal i ràpida, pero sempre hem de valorar el sector i les oportunitats que es poden crear a traves d'aquest.

Aquest servei també l'oferim en l'àmbit personal, tota persona que vulgui millorar el seu linkedin per poder participar en més processos de selecció, per imatge pròpia o per generar més vendes, poden contactar amb nosaltres per tal d'ampliar coneixements sobre aquesta xarxa.

Social Selling

El Social Selling és la utilització dels mitjans socials per a relacionar-se, crear branding, obtenir leads i en definitiva aconseguir nous clients.

Actualment, amb el canvi de tendències, trobem que una gran part de les empreses, utilitzen aquest canal per a donar-se a conèixer i donar suport a la mateixa empresa, creant contingut de valor i establint un vincle més proper al client.


A Serveis Marketing, desenvolupem aquests mitjans per tal d'obtenir un màxim rendiment en l'empresa, i que els nostres clients surtin amb una bona imatge de nosaltres.

Usualment les empreses necessiten més gestió de Linkedin per crear més leads, i més oportunitats de venda a partir d'aquest canal.

Crea #Branding

Social selling

Carrer Llibertat 195 3C, Banyoles, 17820  | info@serveismarketing.cat  |   972 07 67 62 | © Copyright SERVEIS MARKETING