Carrer Llibertat 195 3C, Banyoles, 17820   
info@serveismarketing.cat  |   

972 07 67 62

  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Patners of 

Creiem que aquest canal ens permet que la comercialització sigui més personal i ràpida, pero sempre hem de valorar el sector i les oportunitats que es poden crear a traves d'aquest.

Aquest servei també l'oferim a nivell personal, tota persona que vulgui millorar el seu linkedin per poder participar en més procesos de selecció, per imatge propia o per generar més vendes, poden contactar amb nosaltres per tal d’ampliar coneixaments sobre aquesta xarxa.

Social Selling

El Social Selling és la utilització dels mitjans socials per a relacionar-se, crear branding, obtenir leads i en definitiva aconseguir nous clients.

Actualment, amb el canvi de tendéncies, trobem que una gran part del les empreses, utlitzen aquest canal per a donar-se a conèixer i donar suport a la mateixa empresa, creant contingut de valor i establint un vincle més proper al client.

A Serveis Marketing, desenvolupem aquests mitjans per tal d'obtenir un màxim rendiment en l'empresa, i que els nostres clients surtin amb una bona imatge de nosaltres.

Usualment les emrpeses necessitem mes gestió de Linkedin per crear més leads, i més oportunitats de venda a partir d'aquest canal.